Ripsienpidennykset

Lashesbymicaela:n Monica on loihtinut kauniita ripsienpidennyksiä jo vuodesta 2015 oikeaoppisesti ja asiakasturvallisuutta noudattaen.

Monica tekee volyymia, klassista ja hybridiä. Myös erilaisilla kaarevuuksilla ja pituuksilla saadaan juuri sinulle sopivin tyyli. Meillä otamme aina silmän ja luomen mallin huomioon, luonnonripsiä unohtamatta. Halusit sitten hyvin kevyet tai näyttävät, nämä toteutetaan vankalla ammattitaidolla.
Klassinen on luonnollisempi vaihtoehto. Niissä liimataan yksi paksu kuitu yhteen luonnon ripseen, jolla saadaan pituutta ja enemmän ripsiväri tyyliä.
Hybridi on klassisen ja volyymin sekoitus. Sillä saadaan rikottua ripsilinjaa kauniisti ja pientä tuuheutta.
Volyymi on suosituin ripsityyli. Sillä saadaan tehtyä monenlaista. Todella näyttävää, mutta myös todella luonnollista. Volyymit rakentuvat ohuista ripsikuiduista yhteen isoon viuhkaan, mikä liimataan luonnon ripseen.

Ripsienpidennykset eivät vahingoita luonnon ripseä, jos ne ovat tehty oikeaoppisesti. Ripsiä on myös todella tärkeä pestä päivittäin niille kuuluvilla pesuaineilla, jota saa liikkeestämme. Normaali huoltoväli ripsienpidennyksissä on 2-4 viikkoa.