Hoidot jaloille


Jalat kannattelevat meitä koko elämämme joten huolehdi niistä. Jalkahoito virkistää väsyneitä jalkoja ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Jalkahieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa jalkaterän lihasten liikkuvuutta ja elvyttää verenkiertoa.

Jalkojen kosmetologihoito tekee jaloistasi kauniit ja hyvinvoivat. Kynsien huoltaminen säännöllisesti on myös tärkeää jalkojen terveyden kannalta. Valittavanasi on erilaisia jalkahoitoja tarpeesi mukaan ja meiltä saatte myös kynsiin hellävaraisen Shellac-kestolakkauksen, joka kestää varpaan kynsissä kauniina jopa useita viikkoja.

Palvelemme teitä ammattitaidolla ja jokaista asiakasta kuunnellen. Kosmetologi Kauneustaika sijaitsee Hämeenlinnassa, Kasarmialueen sydämessä, lähellä keskustaa. Toimipisteeseemme on helppo saapua ja autoille löytyy parkkipaikkoja.

VARAA AIKA JALKAHOITOON


TAIKAN TÄYDELLINEN JALKAHOITO, 90 min 78€

Kylvetys, kuorinta, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus( meiltä saat kynsilakan mukaasi) ja hieronta.

JALKAHOITO, 60 min 65€

Kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide.

MIESTEN JALKAHOITO, 75min 70€

Kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen hoito ja hieronta.

JALKAHOITO SHELLAC-KESTOLAKKAUKSELLA, 75 min 85€

Kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen hoito,  shellac-kestolakkaus, hoitovoide.

SHELLAC-KESTOLAKKAUS VARPAANKYNSIIN, 45 min 55€

kynsinauhojen hoidon sekä kynsien leikkauksen ja viilauksen