Hoidot kasvoille


Ihomme joutuu koville monien tekijöiden seurauksena – stressi, ilmansaasteet, hormonit, hikoilu ja meikki vaikuttavat kaikki yhdessä kasvojemme ihon hyvinvointiin ja ulkoasuun. Kasvohoito puhdistaa ja hoitaa parhaimmillaan todella tehokkaasti. Sen avulla voi kiinteyttää ihoa, vähentää silmäpusseja ja ihon epäpuhtauksia.

Kasvohoito on taivaallinen rentoutumisen muoto ja hoidon yhteydessä saat myös tuotevinkkejä kotiin vietäväksi. Käytämme kaikissa hoidoissamme tasokkaita tuotteita ja ihotautilääkärien kehittämän Exuviance-tuotesarjan avulla voidaan hoitaa tehokkaasti ja hellävaraisesti erilaisia iho-ongelmia.

Palvelemme teitä ammattitaidolla ja jokaista asiakasta kuunnellen. Kosmetologi Kauneustaika sijaitsee Hämeenlinnassa, Kasarmialueen sydämessä, lähellä keskustaa. Toimipisteeseemme on helppo saapua ja autoille löytyy parkkipaikkoja.

VARAA AIKA KASVOHOITOON


TAIKAN TÄYDELLINEN KASVOHOITO, 90 min 98€

Alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus mekaanisesti, kulmien siistiminen, pitkä hieronta (kasvot, kaula, hartiat), naamio, seerumi ja hoitovoiteet. Valitse tämä hoito kun ihosi kaipaa täydellistä hemmottelua.

KASVOHOITO, 75 min 89€

Alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus mekaanisesti, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet.

NANNIC-RADIOFREKVENSSI KASVOHOITO 118€

Ihoa kiinteyttävä,rentouttava ja ihon solutoimintaa aktivoiva konehoito näkyvillä hoitotuloksilla.

NANNIC-RF KASVOHOITO SARJANA 98€

(vähintään 5 kerran sarjahoito)

IHONPUHDISTUS, 75 min 70€

Alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus mekaanisesti, kulmien siistiminen, naamio, seerumi ja hoitovoiteet.

HELEYTTÄVÄ NOPEA HOITO, 30 min 50€

Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieman kasvohierontaa, seerumi ja kasvoille jätettävä naamio. Heleyttävä ja kirkastava hoito esim. ennen juhlia tehtäväksi. Huomioithan ettei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta.

NUOREN IHONPUHDISTUS, 60 min 60€

Alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus mekaanisesti, naamio ja hoitovoiteet. Hoidossa keskustellaan oikeasta ihonhoitamisesta myös kotona.

EXUVIANCE -SARJA KASVOHOIDOT  45 min / 60€

  • akne ihonhoito
  • rosacea ihonhoito
  • Anti-age ihonhoito
  • Pigmentti / arvet ihonhoidot
  • Heleyttävä hoito