Hoidot kasvoille

Ihomme joutuu koville monien tekijöiden seurauksena – stressi, ilmansaasteet, hormonit, hikoilu ja meikki vaikuttavat kaikki yhdessä kasvojemme ihon hyvinvointiin ja ulkoasuun. Kasvohoito puhdistaa ja hoitaa parhaimmillaan todella tehokkaasti. Sen avulla voi kiinteyttää ihoa, vähentää silmäpusseja ja ihon epäpuhtauksia.

Kasvohoito on taivaallinen rentoutumisen muoto ja hoidon yhteydessä saat myös tuotevinkkejä kotiin vietäväksi. Käytämme kaikissa hoidoissamme tasokkaita tuotteita ja ihotautilääkärien kehittämän Exuviance-tuotesarjan avulla voidaan hoitaa tehokkaasti ja hellävaraisesti erilaisia iho-ongelmia.

NANNIC -radiofrekvenssihoito on miellyttävä ja rentouttava hoitokokemus. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni- sekä elastiinisäikeet vahvistuvat. Vastaavasti kuona-aineet poistuvat kudoksesta verenkierron ja lymfanesteiden mukana. Tämä fysiologinen NANNIC -radiofrekvenssihoito on miellyttävä ja rentouttava hoitokokemus. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni- sekä elastiinisäikeet vahvistuvat. Vastaavasti kuona-aineet poistuvat kudoksesta verenkierron ja lymfanesteiden mukana. Tämä fysiologinen prosessi aktivoi ihon solutoimintaa. Lue lisää nannic.fi

Kosmetologimme palvelevat teitä ammattitaidolla ja jokaista asiakasta kuunnellen. KauneusTaika sijaitsee Hämeenlinnassa, Kasarmialueen sydämessä, lähellä keskustaa. Toimipisteeseemme on helppo saapua ja autoille löytyy parkkipaikkoja.