Hyvinvointivelho

annukka.hinkkala@gmail.com
040 772 8822

VARAA AIKA

 

Liikunta- ja Hierontapalvelut Annukka Hinkkala ”Hyvinvointivelho”
Koulutettu hieroja / urheiluhieroja 2019
Yksilövalmentaja / liikunnanohjaaja 2012

Hyvinvointivelho


Vastaanotollani tarjoan klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa. Palveluihini kuuluvat myös rentouttava kuumakivihieronta sekä pää-ja kasvohieronta.  Hierontahoito toteutetaan aina asiakasta kuunnellen ja asiakkaan tavoitteiden mukaan.

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista päälaelle asti. Fyysisiä ongelmia saattaa aiheuttaa passiiviset työasennot, lihasten aktiivinen kireys tai heikkous. Urheilijoilla ja aktiiviliikkujilla lajin toispuoleinen kuormitus voi aiheuttaa lihasepätasapainoa, joka voi johtaa kehon virheasentoihin.

Terveydenhuollon ammattihenkilönä pyrin antamaan sinulle monipuolista hoitoa ja vastauksia kehollisiin haasteisiin sekä hyvinvointiin. Liikunnalliset kehonhuolto-ohjeet kerron aina hieronnan päätteeksi.

Hieronnan positiiviset vaikutukset:

  • Rentouttaa jännittyneitä lihaksia
  • Tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa
  • Palauttaa harjoittelusta
  • Tasapainottaa lihaksistoa
  • Palauttaa liikelaajuuksia 
  • Helpottaa stressitiloja 
  • Toimii lääkkeettömänä kivun -  ja sielun hoitona

Hinnasto:

Hieronta 25 min
Hieronta jossa käsitellään noin 1/4 osa kehosta, esim. niska-hartija seutu
30 €
Hieronta 50 min
Puolihieronnassa käsitellään noin puolet kehon lihaksista asiakkaan tarpeen mukaan
48 €
Hieronta 75 min
Hieronnassa käsitellään asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan noin 3/4 osaa kehon lihaksista
67 €
Hieronta 105 min
Kokovartalo hieronta, esim. jalat, pakarat, selkä, niska-hartija , käsivarret ja lopuksi rentouttava päähieronta
90 €
Urheiluhieronta 50 min
Urheiluhieronnassa käytetään tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia urheiluhieronnan - ja klassisen hieronnan otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta käsitellään. Säännöllinen hieronta osana lihashuoltoa parantaa lihasten kehittymistä, rentouttaa sekä ehkäisee rasitusvammoja.
48 €
Urheiluhieronta 75 min
Urheiluhieronnassa käytetään tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia urheiluhieronnan - ja klassisen hieronnan otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta käsitellään. Säännöllinen hieronta osana lihashuoltoa parantaa lihasten kehittymistä, rentouttaa sekä ehkäisee rasitusvammoja.
67 €

Kuumakivihieronta 50 min

Kuumakivihieronnassa käytetään kuumassa vedessä (55-60 astetta) lämmitettyjä basaltti kiviä, joiden lämpö rentouttaa lihaksia, lievittää kipua, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa - ja verenkiertoa. Hieronta saa aikaan syvän rentoutumisen, rauhoittaa mielen ja laukaisee lihasjännityksiä.

60 €

Kuumakivihieronta + klassinen hieronta 75 min

Kuumakivihieronna ja klassisen hieronnan yhdistelmä hoito. Kuumakivihieronnassa käytetään kuumassa vedessä (55-60 astetta) lämmitettyjä basaltti kiviä, joiden lämpö rentouttaa lihaksia, lievittää kipua, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa - ja verenkiertoa. Hieronta saa aikaan syvän rentoutumisen, rauhoittaa mielen ja laukaisee lihasjännityksiä.

78 €
Pää- ja kasvohieronta 40 min
Pää- ja kasvohieronnassa keskitytään päänahan, ohimoiden, kasvojen ja purentalihasten alueelle, sekä niskan ja kaulan alueelle. Tämä hieronta rentouttaa ja auttaa hellittämään päänsärkyä sekä migreeniä.
40 €